Menu
Stone Art Mozaïek Stone Art Mozaïek logo Kunstzinnige tuinproducten van glas mozaïek
 1. Joodse-kandelaar.jpg

  Leerlingen maken Manora van mozaïek

  Gepubliceerd op 18 maart 2015

  Jufvrouw Mireille van basisschool Het Talent in Lent kwam met de vraag of ik nog wat materiaal had voor haar kinderen om mee te mozaïeken. Natuurlijk heb ik dat voor leerlingen. Haar leerlingen hebben onderstaande Manora gemaakt met elkaar.

  Lees meer

 2. Voor de tweede keer in De Dukenburger

  Gepubliceerd op 15 december 2014

  Zoals jullie wellicht weten heb ik afgelopen zomer in mijn voortuin een mozaïek levenspad gemaakt. Dit is niet geheel onopgemerkt gebleven en Theo Vermeer van De Dukenburger heeft mij daarom geinterviewd. Dit was al de tweede keer voor mij dit jaar. We hebben het ook gehad over mijn tijd op de moeder MAVO en mijn andere kunstzinnige bezigheden.

  Lees meer

 3. voortuin1.png

  Voortuin net zo mooi als mijn achtertuin!

  Gepubliceerd op 16 september 2014

  Mensen die mijn atelier bezoeken zeggen altijd dat ik zo’n mooie tuin achter heb. Bij mij mag je altijd achterom komen. Nu wou ik de voortuin toch aanpassen en die wou ook zo maken. Het heeft een poosje geduurd voor dat ik wist hoe het worden moest

  Lees meer

 4. Boris, een mozaïek van Smalti voor Ann

  Gepubliceerd op 12 april 2014

  In navolging van mijn eigen hond Rakker wou Ann, een vriendin van mij, ook graag een schilderij van haar hond. Boris is gemaakt van Smalti steentjes, waardoor hij eruitziet alsof hij geschilderd is. Boris is een lekker eigenwijs manneke met veel allure. Ann wou graag dat zijn tong uit zijn mond stak. Dit zorgde voor een uitdaging omdat de kleur rood vaak opvalt.

  Lees meer

 5. Interview in De Dukenburger

  Gepubliceerd op 1 februari 2014

  Mede dankzij Stone Art Mozaïek ben ik geïnterviewd voor het blad De Dukeburger van februari 2014. Hieronder kun je het artikel lezen over mij, Stone Art Mozaïek en mijn liefde voor tuinieren en de hondensportschool.

  Lees meer

Sluiten