Menu
Stone Art Mozaïek Stone Art Mozaïek logo Kunstzinnige tuinproducten van glas mozaïek

Eerste Stone Art Mozaïek opendag geslaagd!

Gepubliceerd op 30 november 2013 om 13:31

Na een flinke voorbereiding was het vandaag zover. De aller eerste Stone Art Mozaïek open dag. Om half een openende ik de deuren van mijn Atelier. Geheel in Sinterklaas sfeer stonden de Pepernoten klaar voor iedereen die langs kwam.

Vooral mijn mozaïek schilderij van Rakker trok veel bekijks. Maar ook het Diagonale terras in mijn eigen Tuin werd goed bekeken. Ik wil graag alle bezoekers bedanken voor hun komst. En Ann voor haar hulp bij het bereiken van de mensen uit de buurt!

Al met al vond ik het heerlijk om te laten zien waar ik mee bezig ben met Stone Art Mozaïek. Ben je na het lezen van dit blog zelf ook nieuwsgierig geworden? De eerstvolgende Mozaiek inloop avond is op 8 januari 2014, je bent van harte welkom in mijn atelier!

Sluiten