Menu
Stone Art Mozaïek Stone Art Mozaïek logo Kunstzinnige tuinproducten van glas mozaïek

Boris, een mozaïek van Smalti voor Ann

Gepubliceerd op 12 april 2014 om 13:24

In navolging van mijn eigen hond Rakker wou Ann, een vriendin van mij, ook graag een schilderij van haar hond. Boris is gemaakt van Smalti steentjes, waardoor hij eruitziet alsof hij geschilderd is. Boris is een lekker eigenwijs manneke met veel allure. Ann wou graag dat zijn tong uit zijn mond stak. Dit zorgde voor een uitdaging omdat de kleur rood vaak opvalt.

Ik kreeg van Ann de vrije hand om aan Boris te werken. Het mozaïek werk is ook zo geworden zoals ik het wilde. Ik heb er met veel plezier aan gewerkt. Ann heeft zelf het witte befje van Boris gemozaïekt.Wil je zelf ook een mozaïek werk van jou huisdier? Neem dan gerust contact met me op.

Sluiten