Menu
Stone Art Mozaïek Stone Art Mozaïek logo Kunstzinnige tuinproducten van glas mozaïek
Joodse-kandelaar.jpg

Leerlingen maken Manora van mozaïek

Gepubliceerd op 18 maart 2015 om 12:46

Jufvrouw Mireille van basisschool Het Talent in Lent kwam met de vraag of ik nog wat materiaal had voor haar kinderen om mee te mozaïeken. Natuurlijk heb ik dat voor leerlingen. Haar leerlingen hebben onderstaande Manora gemaakt met elkaar.

De kinderen op basisschool het Talent in Lent hebben met kerst aan het thema Jodendom gewerkt. Ze hebben informatie verzameld wat dit geloof precies inhoudt.

En groepje kinderen is tot het idee gekomen om de menora (kandelaar) te maken van mozaïek. Omdat deze rondom kerst centraal staat. Met de dagen voor kerst wordt er telkens een kaars aangestoken. Het is te vergelijken met onze adventskrans.

Jufvrouw Mireille

Ik vind het een mooie kandelaar geworden.

Sluiten